Moretti | Menu
Osteria Moretti staat voor een unieke Italiaanse beleving in hartje Hasselt. Wij willen graag onze gasten met de smaakvolle Italiaans keuken culinair verwennen.
alexander reniers, tiana moretti, osteria, osteria moretti, italie, italiaanse keuken, culinair, italië, restaurant, alexander, tiana, wijn, anti-pasti, aperitief, lunch, ontbijt, diner, hasselt
1437
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1437,cookies-not-set,mkd-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-2.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on,vertical_menu_background_opacity, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Menu

Op vrijdag-, zaterdag- en zondagavond is enkel en alleen ons menu te verkrijgen.

Het menu kan steeds uitgebreid worden met een kaasje of extra dessertje na het hoofdgerecht.

Het kiezen voor een vaste menu is een heel bewuste keuze die we gemaakt hebben, de keuze voor kwaliteit. Op deze manier kunnen we al onze aandacht en tijd blijven steken in de voorbereiding hiervan.
De opbouw, smaakervaring, en beleving hoort hier natuurlijk ook bij.

Aanpassingen aan ons menu zijn daarom ook niet mogelijk.

We werken in ons menu voornamelijk met vis, schaal- en schelpdieren, bereidingen rond groenten,… In het hoofdgerecht gaan we voor een stukje vlees of gevogelte, in functie van hetgeen er op dat moment voor handen is.

We kunnen helaas niet meer tegemoet komen aan alle diëtaire wensen en restricties.

Wanneer u bij de reservatie doorgeeft dat u liever een stukje vis had gewenst in het hoofdgerecht houden we hier uiteraard graag rekening mee. Alsook wanneer u een levensbedreigende allergie heeft passen we dit aan. Geef dit zeker door wanneer u reserveert, zodanig we ook de tijd hebben om dit voor te bereiden!

5 gangen : €96
Arrangement aangepaste wijnen + €44 (voor- , tussen- en hoofdgerecht)
Bob arrangement €22
Kaas in plaats van dessert €10

In de mate van het mogelijke, houden we graag rekening met uw wensen,
laat het ons en uw gastheer/vrouw gewoon even op voorhand weten, dan kunnen we hieraan werken!

Wijzigingen in de menu kunnen resulteren in een supplement.