Osteria Moretti | Paasmenu
Osteria Moretti staat voor een unieke Italiaanse beleving in hartje Hasselt. Wij willen graag onze gasten met de smaakvolle Italiaans keuken culinair verwennen.
alexander reniers, tiana moretti, osteria, osteria moretti, italie, italiaanse keuken, culinair, italië, restaurant, alexander, tiana, wijn, anti-pasti, aperitief, lunch, ontbijt, diner, hasselt
2670
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2670,cookies-not-set,mkd-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-2.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on,vertical_menu_background_opacity, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Pasen

Hieronder kan u onze menu terugvinden voor Pasen.


We kiezen voor 4 gerechtjes die zelf eenvoudig af te werken zijn thuis, zonder hiervoor de hele dag in de keuken te moeten staan.


De gerechtjes en de bereidingswijze ervan lichten we toe aan de hand van uitgeschreven instructies, zodat u alles kan uitvoeren zoals het hoort !


Naar goede gewoonte zorgen we ook voor de hapjes, koffiegarnituur en een lekker zuurdesem met Duvel broodje !


Op zoek naar nog een schitterende bubbel, heerlijke wijn of een extra cadeau ? Spring zeker binnen in onze shop, tegenover het restaurant !


Bestellen: Enkel via email, info@osteriamoretti.be


Afhalen:
Zaterdag 3/4: Tussen 13:00 en 15:00
Zondag 4/4: Tussen 09:30 en 10:30

Paasmenu

Hapjes
Platte oester met een frisse vinaigrette.
Gemarineerde spitskool met een vietnamese dressing.
Lomo sidreria, bladerdeeg en vadouvan.


Voorgerecht
Ceviche van hamachi, komkommer en yuzu.
(Supp. Belgische kaviaar: €40/ blikje van 30g. )


Tussengerecht
Kreeft, broccoli en macadamia. Schaaldierjus met verveine.


Hoofdgerecht
Pluma van Iberico ( of zeebaars ), witte asperges, tuinboon en nieuwe aardappel.

Selectie kazen van de Kaastafel, met alle garnituur.
( Supplementje van €12,00/ persoon )


Dessertje, to share
Melkchocolade, banaan en karamel.


Komt ook bij de menu :

– Zuurdesembroodje met Duvel en boter.

Lekker voor bij de koffie:

– Madeleine met citrus
– Chocoladetruffel met passievrucht


Prijs per persoon €78,00

Menu kadee

Voorgerecht
Kaaskroketje met parmezaanse kaas.


Hoofdgerecht
Vol au vent met hoevekip, verse kroketjes en appelmoes.


Nagerecht
Paasdessertje.


Prijs per kadee: €25,00