Osteria Moretti | Valentijnsmenu
Osteria Moretti staat voor een unieke Italiaanse beleving in hartje Hasselt. Wij willen graag onze gasten met de smaakvolle Italiaans keuken culinair verwennen.
alexander reniers, tiana moretti, osteria, osteria moretti, italie, italiaanse keuken, culinair, italië, restaurant, alexander, tiana, wijn, anti-pasti, aperitief, lunch, ontbijt, diner, hasselt
2670
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2670,cookies-not-set,mkd-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-2.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on,vertical_menu_background_opacity, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Valentijn

Verras je geliefde met smaak, bij uw thuis. Wij zorgen hiervoor !


Hieronder kan u onze menu terugvinden voor valentijn.


We kiezen voor 4 gerechtjes die zelf eenvoudig af te werken zijn thuis, zonder hiervoor de hele dag in de keuken te moeten staan.


De gerechtjes en de bereidingswijze ervan lichten we toe aan de hand van uitgeschreven instructies, zodat u alles kan uitvoeren zoals het hoort !


Om jullie avond compleet te maken voorzien we ook smaakvolle hapjes om te delen, enkele zoetigheden voor bij de koffie en een overheerlijk zuurdesembroodje met boter. Een beetje valentijn op restaurant, maar dan bij jullie thuis !


Op zoek naar nog een schitterende bubbel, heerlijke wijn of een extra cadeau ? Spring zeker binnen in onze shop, tegenover het restaurant !


Bestellen: Enkel via email, info@osteriamoretti.be


Afhalen:
Vrijdag 12/2: Tussen 16:00 en 18:00.
Zaterdag 13/2: Tussen 16:00 en 18:00.
Zondag 14/2: Tussen 11:00 en 12:00.

Valentijnsmenu

Hapjes to share
Platte oester met een frisse vinaigrette.
Lenterolletje met krokante groentjes en curry.
Bordje lomo sidreria.


Voorgerecht
Carpaccio van coquilles uit Dieppe, avocado, zure room en dashi.
(Supplement Royal Belgian Caviar ‘Gold Label’ 30g/40€)


Tussengerecht
Risotto met zwarte wintertruffel en parmezaan.


Hoofdgerecht
Baskische parelhoen of skrei uit de Noordzee, ratatouille met aardappel.

Selectie kazen van de Kaastafel, met alle garnituur.
(Supplementje van €12,00/ persoon)


Dessertje, to share
Mini magnum met lychee, roos en witte chocolade
Hartjestaartje met karamel en hazelnoot


Komt ook bij de menu :

– Zuurdesembroodje met Duvel en boter.

Lekker voor bij de koffie

– Chocoladetruffel met praliné
– Hartjeskoekje


Prijs per persoon €85,00

Menu kadee

Voorgerecht
Kaaskroketje met parmezaanse kaas.


Hoofdgerecht
Vol au vent met hoevekip, verse kroketjes en appelmoes.


Nagerecht
Chocolademousse met karamel.


Prijs per kadee: €25,00