Osteria Moretti | XMAS
Osteria Moretti staat voor een unieke Italiaanse beleving in hartje Hasselt. Wij willen graag onze gasten met de smaakvolle Italiaans keuken culinair verwennen.
alexander reniers, tiana moretti, osteria, osteria moretti, italie, italiaanse keuken, culinair, italië, restaurant, alexander, tiana, wijn, anti-pasti, aperitief, lunch, ontbijt, diner, hasselt
2670
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2670,cookies-not-set,mkd-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,burst-ver-2.1,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290,vertical_menu_background_opacity_over_slider vertical_menu_background_opacity_over_slider_on,vertical_menu_background_opacity, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

XMAS

We sluiten 2020 af met een knal, bij uw thuis. Wij zorgen hier voor !


Hieronder kan u onze menu terugvinden voor het eindejaar.


We hebben gekozen voor 4 gerechtjes die u de dag zelf eenvoudig kan afwerken, zonder hiervoor uren in de keuken te moeten doorbrengen. De gerechtjes lichten we toe aan de hand van uitgeschreven instructies en een leuke video, zodat de presentatie ook is zoals het hoort !


Om jullie avond compleet te maken voorzien we ook smaakvolle hapjes, enkele zoetigheden voor bij de koffie achteraf en een overheerlijk zuurdesembroodje met boter. Zie het maar echt als Moretti bij uw thuis.


Een frisse aperitief, een heerlijk flesje wijn of de pakjes voor onder de boom ? Hiervoor kan u terecht in onze pop-up aan de overzijde van het restaurant !


We zorgen samen voor een geweldig eindejaar !


Bestellen: Enkel via email, info@osteriamoretti.be.


Afhalen :
Donderdag 24/12: Tussen 15:00 en 17:00.
Vrijdag 25/12: Tussen 09:00 en 11:00.

Donderdag 31/12: Tussen 15:00 en 17:00.
Vrijdag 1/1: Tussen 09:00 en 11:00.

Menu 24/12 en 25/12

Hapjes

Lenterolletje van noordzeekrab, avocado en krokante groentjes.

Gemarineerde spitskool en vietnam dressing.

Bordje lomo sidrería.


Voorgerecht

Tataki van wilde zalm met curry en dashi.


Tussengerecht

Tongschar met grijze garnaal, prei en champagnesaus.

( Supplement Royal Belgian Caviar ‘ Gold Label’ 30g/ €40 )


Hoofdgerecht

Parelhoen OF griet, knolselder, grondwitloof, verse kroketjes en truffeljus ( Griet met mosterdsausje ).


Nagerecht

‘Snickers by Moretti’

Selectie kazen van de kaastafel met alle garnituur ( Supplementje €12,00/ persoon )


Ook inbegrepen in onze 4-gangen menu:

Hapjes:

Lenterolletje van noordzeekrab, avocado en krokante groentjes.

Gemarineerde spitskool met een vietnamese dressing.

Bordje lomo sidrería.

Zuurdesembroodje met Duvel en boter.

Koffiegarnituur:

Madeleine

Chocoladetruffel


Prijs per persoon: €80,00

Menu 31/12 en 1/1

Voorgerecht:

Carpaccio van coquilles, avocado en zure room.

            ( Supplement Royal Belgian Caviar ‘ Gold Label’ 30g/ €40 )


Tussengerecht:

Open ravioli met kreeft, selder en een schuimige schaaldierjus.


Hoofdgerecht:

Pluma van Ibérico OF griet, wortel en vadouvan, sausje van Dijon mosterd.


Nagerecht:

mouelleux van chocolade, vanille ijs en dulce de leche.

Selectie kazen van de kaastafel met alle garnituur ( Supplementje €12,00/ persoon )


Ook inbegrepen in onze 4-gangen menu:

Hapjes:

Oestertje met een frisse vinaigrette.

Gemarineerde spitskool met een vietnamese dressing.

Bordje lomo sidrería.

Zuurdesembroodje met Duvel en boter.

Koffiegarnituur:

Madeleine

Chocoladetruffel


Prijs per persoon: €80,00

Kindermenu 24/12, 25/12, 31/12 en 1/1

Voorgerecht

Kaaskroketje met parmezaanse kaas.


Hoofdgerecht

Vol au vent met hoevekip en verse kroketjes en appelmoes


Nagerecht

Speculaasmousse.


Prijs per kadee €25,00